Κρήτη: Πιάστηκαν στα χέρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας

Τον κατηγόρησαν ότι χρηματίζεται κι εκείνος τα έκανε «άνω-κάτω»

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας στην Κρήτη στη διάρκεια του οποίου σημειώθηκε καυγάς με αφορμή αιχμές για χρηματισμό. Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Neakriti.gr, δημοτικός σύμβουλος όρμησε κατά ατόμου που υπαινίχθηκε εμπλοκή του σε χρηματισμό κατά την ανακαίνιση των Σφαγείων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ωστόσο όταν προσπάθησαν να εμποδίσουν τον σύμβουλο που κατηγορήθηκε, εκείνος εξαγριωμένος καβάλησε τα έδρανα.

«Με βαθύτατη θλίψη, είδαμε χθες την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε αρένα, με πρωτοφανή έκτροπα, ακραίες αντιπαραθέσεις και ανούσιους διαπληκτισμούς να στιγματίζουν την συνεδρίαση, επισκιάζοντας τις πολύ σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον του Δήμου μας» ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο δήμαρχος της περιοχής Λευτέρης Κοκολάκης.

«Μεταξύ αυτών, η απόφαση για την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των σφαγείων του Ασημίου, που αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την επαναλειτουργία τους, η απόφαση αγοράς ακινήτου για την επέκταση του κοιμητηρίου των Αγίων Δέκα, αποφάσεις για την ανόρυξη γεωτρήσεων που θα συμβάλλουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης οικισμών του Δήμου μας, τροποποιήσεις του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου μας» συνέχισε ο ίδιος.

«Αντί να συζητάμε σήμερα για όλα τα παραπάνω, βλέπουμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες που ντροπιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκθέτουν τον Δήμο μας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας» κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα