Κρήτη: Πήγαν να μπουν σε σπίτι αλλά έπεσαν στα δόντια δύο πιτμπουλ

Κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι ληστές

Κατά τη διάρκεια της 60λεπτης απουσίας της, η οικογένεια δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, όπου δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έλεγε η φωνή που επιχειρούσε να τους μιλήσει.

Στην επιστροφή του με την οικογένεια του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είδε ανήσυχα τα σκυλιά να περιμένουν στην είσοδο, φρουρώντας το σπίτι του και σε διάφορα σημεία, στο εξωτερικό του σπιτιού του, κομμάτια από ρούχα και αίματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα σκυλιά κατάφεραν να δαγκώσουν τους εισβολείς και να τους κάνουν να φύγουν.

Μόλις τα σκυλιά είδαν τον ιδιοκτήτη να επιστρέφει στο σπίτι, έδειξαν ότι έψαχναν ακόμη στην περίμετρο του σπιτιού να δουν εάν οι εισβολείς παρέμειναν στο χώρο, αλλά τελικά δε βρήκαν τίποτα.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες υποθέσεις απόπειρας διαρρήξεων ή κλοπών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο 6μηνο στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Ο 44ρονος ιδιωτικός υπάλληλος, θα καταθέσει στο Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας ο,τι γνωρίζει για το συγκεκριμένο συμβάν προκειμένου να αξιολογηθεί στη γενικότερη έρευνα που γίνεται, για να εξιχνιαστούν οι πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις διαρρήξεων.

Πηγή: neakriti

Διαβάστε επίσης