Κρόος: «Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη η Μπάγερν»

Ο Τόνι Κρόος μπορεί να είναι βασικό στέλεχος της Ρεάλ, αλλά δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί πως η  πρώην ομάδα του, Μπάγερν, είναι η κορυφαία της Ευρώπης.
«Χωρίς αμφιβολία, για μένα, η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων μηνών. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Η Ρεάλ Μαδρίτης έζησε έτσι για μερικά χρόνια και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να διατηρηθείς εκεί. Είναι αδύνατο να κερδίσουμε τα πάντα για 10 χρόνια. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα για δύο ή τρία χρόνια, τώρα είναι η Μπάγερν », παραδέχτηκε ο Γερμανός μέσος, σε συνέντευξη με την ισπανική εφημερίδα Marca.
«Αν δείτε πώς έχει παίξει η Μπάγερν πρόσφατα, δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν κερδίζει με τέσσερα γκολ. Κέρδισαν το Champions League και, για μένα, ο νικητής είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, γιατί είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση. Είναι αλήθεια ότι είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά σε αυτό το σημείο δεν είναι πρόβλημα, γιατί δεν παίζουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και δεν θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον στο Champions League, τουλάχιστον για τώρα », κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα