Κρούει τον κώδωνα ο Νικήτας Κακλαμάνης

 Χτυπάει το καμπανάκι στην κυβέρνηση ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. προετοιμάζει τον Αντώνη Σαμαρά για… δύσκολες μέρες το προσεχές διάστημα αφού, όπως τόνισε στον Real fm, «υπάρχουν σοβαρά θέματα, τα οποία έχουν «σκεπαστεί»  από το χαλί της Χρυσής Αυγής».

«Είναι νωρίς ακόμα για να δούμε που θα καταλήξει πολιτικά –και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- και δημοσκοπικά, από την άποψη τι θα βγει από την κάλπη όταν έρθει η ώρα, η ιστορία της Χρυσής Αυγής», τόνισε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης ο οποίος στην επισήμανση ότι στα λόγια του διακρίνεται κάποια ανησυχία απάντησε: «Ναι ανησυχώ, και ξέρετε γιατί ανησυχώ. Γιατί, εντάξει βγήκε η απόφαση, τρεις υπό περιοριστικούς όρους –δεν σημαίνει ότι αθωώθηκαν, κάθε άλλο θα έλεγα- και τρεις στη φυλακή. Αλλά από τη Δευτέρα, θα προκύψουν θέματα τα οποία τα έχει σκεπάσει το χαλί της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτά υπάρχουν από κάτω και δουλεύουν».

Και πρόσθεσε: «Σε 2 μήνες τελειώνει η προθεσμία για την απαγόρευση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, η θρυλούμενη νέα νομοθετική ρύθμιση που θα προστατευτούν υποτίθεται οι πρώτες κατοικίες, ακόμη δεν την έχουμε δει. Τι γίνεται με το πετρέλαιο θέρμανσης, τι γίνεται με την τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία και βεβαίως τι γίνεται με τον φόρο ακίνητης περιουσίας».

Επιμένει στην  Εξεταστική για το μνημόνιο

Παράλληλα, ο βουλευτής της Ν.Δ. επανέφερε το ζήτημα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το πως μπήκε η χώρα μας στο μνημόνιο λέγοντας: «Περιμένω πότε θα φτιαχτεί η εξεταστική επιτροπή στη βουλή για να ελέγξουμε από το 2000 μέχρι το 2010 –προσέξτε εγώ δεν βάζω 2010-2013, αλλά 2000-2010 – το πως μπήκαμε στο μνημόνιο. Να δω το κόμμα μου και η κυβέρνηση επιτέλους θα το φέρει αυτό το θέμα στη βουλή;».

Διαβάστε επίσης