Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο της Πετρούπολης

Ο δήμαρχος της περιοχής εισηγήθηκε το κλείσιμο της σχολικής μονάδας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένα ακόμα άτομο σε σχολείο της Αττικής, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πετρούπολης Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο,

Αμέσως ενημερώθηκε ο Δ/ντης Εκπαίδευσης ο οποίος εισηγήθηκε στους υπουργούς Παιδείας και Υγείας το κλείσιμο του σχολείου.

Το κρούσμα αυτό αφορά εκπαιδευτικό και προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα που αφορούν τις σχολικές μονάδες.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Βλάχος στο σχολείο πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση.

Δείτε την ανάρτησή του

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ : Δυστυχως εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας . Ενημερωθηκε ο ΕΟΔΥ και ο δ/ντης δευτεροβάθμιας…

Gepostet von Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος am Mittwoch, 16. September 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο της Πετρούπολης είναι το 7ο που κλείνει μετά το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου. Το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ανακοινώσει το κλείσιμο ακόμη έξι σχολείων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, κλειστό λόγω κορωνοϊού θα μείνει τις επόμενες ημέρες το 2ο Λύκειο Καισαριανής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας το σχολείο θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί δύο κρούσματα μεταξύ του διδακτικού προσωπικού.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου τα σχολεία 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου και 2ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας. Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστά τα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου, Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα