Κρύφτηκε ο «kill Bill» Βασιλομπίλαρος


Έγινε ολόκληρη σύσκεψη για τη «σωτηρία» του ποδοσφαίρου, με Βασιλειάδη, Γραμμένο, Περέιρα, διαιτητές, Φουσεκίδες κ.λπ., κι έλειπε από το τραπέζι ο Βασιλομπίλαρος Γκαγκάτσης.

Μόνος του πήγε, ως εκπρόσωπος της Super League, στη σύσκεψη με τους διαιτητές ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Τα ακριβοπληρωμένα στελέχη του συνεταιρισμού και ειδικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης έλαμψαν δια της απουσίας τους. Άφησαν μόνο του τον Μπαταγιάννη να δεχθεί τα πυρά απ’ όλες τις κατευθύνσεις.

Ειδικά η απουσία του διευθύνοντα συμβούλου έγινε αντικείμενο συζήτησης και μεταξύ των στελεχών της ΕΠΟ που συμμετείχαν στη σύσκεψη. Όπως, όμως, έλεγαν στο πάρκο Γουδή, ο Γκαγκάτσης δεν ήθελε να συμπεριληφθεί στις παράπλευρες απώλειες.

Για τον Μπαταγιάννη ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρεται παρά το γεγονός ότι τον διατήρησε στη θέση του αν και μέχρι το καλοκαίρι ο Τάκης Αγραφιώτης έθετε διαρκώς θέμα για τη σύμβαση του άλλοτε πανίσχυρου παράγοντα.

«Παροικούντες την Ιερουσαλήμ» λένε ότι δεν τον ήθελε εκεί ο Βασιλειάδης. Ο «kill Bill» (ποιος Σπανούλης, τώρα) έχει παραπεμφθεί κακουργηματικά, άρα δεν μπορούσε να κατέχει τη θέση αυτή.

Ο Βασιλειάδης, βέβαια, είναι επίσημος συνομιλητής του Βασιλομπίλαρου στο γραφείο του, αλλά εκεί δεν τους βλέπει κανένας. Δεν μετράει.

Άλλοι μυημένοι, πάντως, λένε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γκαγκάτσης άφησε εκτεθειμένο τον πρόεδρο της Super League. Με αποκορύφωμα, βέβαια, τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα περνούσε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η απόφαση της ΕΠΟ για διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στον 4ο της μεγάλης κατηγορίας και τον 2ο της Football League.

Ξέρει ο Βασίλης να κρύβεται πίσω από τους άλλους όταν είναι ζόρικες οι καταστάσεις. Γνωρίζει, άλλωστε, καλύτερα από τον καθένα ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ…

Η παρανομία των Ιβάν, Βασιλομπίλαρου, δεν παράγει βία;

Σ’ ένα παιχνίδι στη «Λεωφόρο», Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά τους, Βασιλειάδης και Σαββίδης δεν κρατιόντουσαν. Έτρεξε ο ένας, έτρεξε κι ο άλλος, αντάμωσαν και σταυρωτό έπεσε το φιλί.

Και δεν είναι κακό, φυσικά, ν’ ασπάζονται ένας πολιτικός μ’ έναν παράγοντα. Απλά, αναρωτιέμαι μερικές φορές γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τον Βασιλομπίλαρο τον Γκαγκάτση, που διώκεται κακουργηματικά κι εξακολουθεί να είναι διευθύνων σύμβουλος στη Super League. Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο είναι γιατί δεν αντιδρούν στην ίδια τη Super League για τον Βασιλομπίλαρο. Διότι, όποιος αντιδρά, είναι σαν να πάει κόντρα στον Σαββίδη, είναι η απάντηση. Διότι ο Μπιλάρας είναι επιλογή του εκεί. Αυτή η παρανομία δεν παράγει βία;

Διαβάστε επίσης