Ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Λαγού

Πιθανότατα μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει το αν ο Τάσος Λαγός θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ή θα αποχωρήσει από την ομάδα με τη λήξη του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει την πρότασή τους στον νεαρό μέσο, οι δύο πλευρές έχουν μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο ποδοσφαιριστής θα πει το «ναι» και θα υπογράψει μέχρι το 2017.

Πολιτική της ΠΑΕ είναι να υπάρχει ένα «ταβάνι» στις αποδοχές των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες, προκειμένου να μη διαταράσσονται οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Αυτό δεν θα ξεπεραστεί στην υπόθεση του Λαγού, αλλά είναι πιθανό η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να γεφυρωθεί με μικρή μείωση των απαιτήσεων του παίκτη και κάποια μπόνους από πλευράς «τριφυλλιού».

Η έκβαση της υπόθεσης του Λαγού είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτή του Πάτρικ Όλσεν. Αν δεν συμφωνήσει ο πρώτος, τότε οι «πράσινοι» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν δανεικό από την Ίντερ για ενάμιση χρόνο τον 19χρονο Δανό. Εφόσον ο Λαγός μείνει, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει η υπόθεση του Όλσεν.

Διαβάστε επίσης