Κύκλος Ιδεών IV: Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας – Η επόμενη μέρα

Στην διαδικτυακή συζήτηση που ξεκινάει από σήμερα θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Ευάγγελος Μυτιληναίος, Φωκίων Καραβίας και ως συντονιστής ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το ετήσιο τριήμερο συνέδριο Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2020. Το Συνέδριο τη χρονιά αυτή λόγω των υγειονομικών περιορισμών που επιφέρει ο COVID-19, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Κεντρικό θέμα στο φετινό συνέδριο είναι: Η Ελλάδα Μετά (;) την Πανδημία.

Εν μέσω ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη, 7 μήνες μετά από την έναρξή της στη χώρα μας, το ερώτημα παραμένει και καθίσταται επιτακτικό.

Πώς θα είναι η Ελλάδα μετά την πανδημία; Ποιες οι ευκαιρίες που έρχονται; Πόσο μεγάλη θα είναι ύφεση; Απαντήσεις σε όλα αυτά θα κληθούν να δώσουν επιφανείς εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, σε μία νέα διαδικτυακή συζήτηση του 4ου συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας – Η επόμενη μέρα»: ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS, εκπροσωπώντας την βιομηχανία, ο Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, από την πλευρά του βαθιά πληττόμενου τουριστικού κλάδου. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 19.30 μέσω των επίσημων ιστοσελίδων του Κύκλου Ιδεών ekyklos.gr & evenizelos.gr καθώς και μέσα από τα επίσημα κανάλια youtube και facebook live.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: https://ekyklos.gr/21-23-septemvriou-2020-i-ellada-meta-iv-meta-tin-pandimia.html

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα