Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις ζήτησε η Γεννηματά για τις εσωκομματικές εκλογές

Τις δύο πρώτες Κυριακές του Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, όπως συμφώνησαν όλοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Φυσικά, οι υποψήφιοι προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους, αν και γνωρίζουν ότι το εκλογικό σώμα αποτελεί τον άγνωστο «Χ». Και αυτό διότι μπορεί ο καθένας να προσέλθει να πληρώσει τρία ευρώ και να ψηφίσει. Οπότε, ακόμη και οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία απολύτως ασφάλεια. Πάντως, όπως με πληροφόρησαν η κα Γεννηματά έχει ζητήσει τη διενέργεια κυλιόμενων δημοσκοπήσεων για να ξέρει που πηγαίνει. Αναμένεται στο επόμενο διάστημα να ανεβούν οι τόνοι, κάτι απόλυτα λογικό. Σε αυτό θα πρωταγωνιστήσει η Φώφη Γεννηματά, καθώς οι σύμβουλοί της, όπως ο Κώστας Λαλιώτης είναι υπέρμαχοι του σκληρού ροκ. Μόνο που και οι αντίπαλοί της γνωρίζουν από σκληρό ροκ. Και για όλους υπάρχουν σκελετοί στην ντουλάπα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο επιτελείο της κας Γεννηματά θεωρούν ότι το κόμμα έχει βρει τον βηματισμό του. Φυσικά, δεν δίνουν καμία λογική εξήγηση για ποιον λόγο στην τελευταία δημοσκόπηση στην Α΄ Πειραιώς για ποιον λόγο το κόμμα βρίσκεται στην 5η θέση, πίσω από το άλλο κόμμα που το προτιμούν το 6,5% και το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα