Κύπελλο Ελλάδος: Ο κυπελλούχος θα βγει με… κλήρωση; Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες

Το κύπελλο Ελλάδας κινδυνεύει να μην διεξαχθεί καν την φετινή χρονιά κι αυτό δεν είναι υπερβολή και στην ΕΠΟ πέρα βρέχει. Ουδείς ασχολείται. Αλλά τι να κάτσει ν’ ασχοληθεί ο άλλος, όταν έρχονται εκλογές. Η θεσούλα μας ενδιαφέρει, όχι η διοργάνωση. Όσο για τον Βαγγέλη Γραμμένο, αυτός μας τελείωσε νωρίς.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Στην φετινή προκήρυξη προβλέπεται και συμμετοχή ερασιτεχνικών σωματείων. Αν ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματά τους που έχουν διακοπεί, δεν θα βρίσκουν ημερομηνίες για να τα ολοκληρώσουν.

Ερώτηση: Ποια ΠΑΕ που τηρεί με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα δεχτεί ν’ αντιμετωπίσει μια ερασιτεχνική ομάδα ή έστω επαγγελματική, για την οποία ουδείς γνωρίζει αν έχει την οικονομική δυνατότητα να περνάει από εξετάσεις τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό δυο και τρεις φορές την εβδομάδα;

Αλλά αν ξεφύγουμε από τα ερασιτεχνικά σωματεία. Οι αγώνες της Superleague 2 και της Football League δεν έχουν αρχίσει, ακόμα. Κι ας υποθέσουμε ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν οικονομικά, το πρόγραμμα με τις ημερομηνίες, δεν βγαίνει.

Που καταλήγουμε; Στο εξής: Το κύπελλο, αν γίνει, θα διεξαχθεί μόνο με ομάδες της Super League1, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν ημερομηνίες, έστω κι αν γίνουν αγώνες νοκ άουτ και όχι διπλοί.

Και γιατί το λέμε αυτό; Αν συνεχιστούν οι αναβολές των αγώνων, ήδη έχουμε οκτώ ματς που αναβλήθηκαν, πότε θα γίνουν τα ματς του κυπέλλου; Βλέπουμε τον Ψαρρόπουλος να βάζει στη γυάλα όλες τις ομάδες της Super League1 και να τραβάει με κλήρο τον κυπελλούχο. Είναι η μοναδική λύση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα