Κύπελλο, «στημένη» κλήρωση: Η γελοιότητα της ΕΠΟ να υπερασπίζεται κάτι που δεν έκανε (;)

Αυτή στην ΕΠΟ δεν το ξέρουν το έργο. Τι λέει ο λαός, ρε; Να κλέψεις, ξέρεις, Να κρύψεις, ξέρεις; Άπαξ ξέρεις να κλέβεις και δεν ξέρεις να το κρύβεις, είσαι παραλίας. Της πλάκας. Γαβριηλίδηδες, Διακοφώτηδες και οι Σαββιδοτέχνες στην ουρά, βέβαια.

Στο κάνω σεντς. Βγαίνει ο Καραπαπάς και σου γράφει τι θα γίνει στην κλήρωση. Ότι ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με τον Άρη και ότι δεν θα πέσουν ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Σ’ αμφισβητεί στα ίσια, δηλαδή.

Μάλιστα. Και τι κάνεις εσύ, σαν ΕΠΟ, Γραμμένοι και Γαβριηλίδηδες; Τίποτα απολύτως. Το αφήνεις να περάσει έτσι. Έλα εδώ, κύριε Καραπαπά, βγάλε μία άδεια μετακίνησης κι έλα να ελέγξεις τα μπαλάκια αν είναι παγωμένα.

Τον διέλυσες και τον Καραπαπά και τον Ολυμπιακό. Δεν θα ήξερε που να κρυφτεί. Και γίνεται η κλήρωση και τρέμουνε τα χέρια του Γαβριηλίδη. Και βγαίνει Ολυμπιακός – Άρης, όπως είχε προβλέψει ο Καραπαπάς.

Και πλακώνει ο Καραπαπάς τα δικά του κι ο Ολυμπιακός βγάζει ανακοινώσεις. Κι απαντάει η ΕΠΟ στο ίδιο ύφος. Με ειρωνείες και τα ρέστα, ότι ο Καραπαπάς είναι Πυθία και άλλες τέτοιες παπαριές.

Δεν μπορεί η προϊσταμένη αρχή του ποδοσφαίρου να εξισώνεται με κανέναν, ούτε να ειρωνεύεται κανέναν. Ας λέει ο καθένας ό,τι γουστάρει.Η ΕΠΟ έπρεπε να απαντήσει με μία μεστή και λιτή ανακοίνωση:

«Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους, ότι η κλήρωση έγινε κανονικά». Αυτό και τίποτα άλλο.

Άπαξ και αρχίζουν οι ειρωνείες και οι δηλώσεις του Διακοφώτη και του Γαβριηλίδη στα ράδια της Θεσσαλονίκης, τι να σκεφτεί ο άλλος, ρε. Για να έχουν τέτοια πρεμούρα, πάει να πει ότι την έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Αυτό σκέφτεται.

Δηλαδή, οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ και οι δηλώσεις του Διακοφώτη και του Γαβριηλίδη, τι ακριβώς υπερασπίζονται, ρε; Κάτι που δεν έγινε; Αφού δεν έγινε. Μιλάμε ότι οι τύποι στην ΕΠΟ είναι φορτωμένοι ενοχές και βγαίνουν και μιλάνε γι απενεχοποίηση. Έτσι δείχνει το πράγμα κι ας μην έγινε έτσι.

Γιατί όμως, αυτή η πρεμούρα, ρε. Αν όμως, ήταν σοβαρό μαγαζί η ΕΠΟ, ούτε Καραπαπάς θα υπήρχε, ούτε Διακοφώτης, ούτε Γαβριηλίδης. Ούτε Γραμμένος Βάγγος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα