Κυριακή του Θωμά η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής

Την Κυριακή του Θωμά, στις 15 Απριλίου, θα διεξαχθεί η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Η συνεδρίαση θα είναι πανηγυρική και θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί.

Να σημειωθεί ότι η Κεντρική Επιτροπή απαρτίζεται από σχεδόν 400 στελέχη και συγκροτήθηκε με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής. Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της  Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα. Σημειώνεται, εξάλλου, πως στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη, με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Διευθυντές των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές.

Οι λεπτομέρειες για την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής  θα καθοριστούν από το Πολιτικό Συμβούλιο την Τετάρτη του Πάσχα.

 

Διαβάστε επίσης