Κυριακόπουλος: «Μέσω της Σασουόλο στην εθνική ομάδα»

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος παρουσιάστηκε σήμερα από τη Σασουόλο και ο ίδιος με το άλμα στην καριέρα του τόνισε πολύ χαρούμενος που μεταγράφηκε στους «νεροβέρντι».

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

– Για τη μεταγραφή του στη Σασουόλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα, είμαι ευτυχισμένος. Βρήκα μια πολύ όμορφη κατάσταση. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει σε όλα. Θέλω να δώσω το 100%. Εδώ όλα είναι σε υψηλότατο επίπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα μου».

– Για την καριέρα του: «Άρχισα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, με το χρόνο ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στη 2η κατηγορία και τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στην πρώτη ομάδα. Επιβραβεύθηκα με τη μεταγραφή στη Σασουόλο».

– Για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σίγουρα ένιωσα έκπληξη αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή. Είπα αμέσως “ναι” στη Σασουόλο γιατί ήθελα πάρα πολύ να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό».

– Για την Εθνική ομάδα: «Το γεγονός ότι έπαιξα στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν πολύ ωραίο. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τη θέση μου στη νέα ομάδα μου και μετά θα μπορώ να σκεφτώ το να παίξω στην Εθνική ομάδα. Όπως έχουν πει στο παρελθόν, είναι τεράστια τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε επίσης