Κυριάκος Κυριάκος… VIRAL: “Πουλήσαμε τους καλύτερους παίκτες, πάμε για πρωτάθλημα!”

Το σανό προς τον λαό του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αυτή την φορά από τον Κυριάκο Κυριάκο, τον Φιγούρα, όπως τον αποκαλεί η στήλη.

Τι είπε ο Φιγούρας πριν από την συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε; Ότι ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα πρωταθλητισμού κι ας έχει πουλήσει τους καλύτερους παίκτες.

Είπε, ακόμα, ότι δεν έκλεισε την πόρτα στον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ. Άλλο σανό κι αυτό. Μόνος του έφυγε δηλαδή, ο Πορτογάλος. Εμ βέβαια, ήθελε λεφτά να μείνει, όχι πενηνταράκια.

Απολαύστε τον:

 “Είναι μια συνέντευξη Τύπου που την χρωστάμε. Την χρωστάμε γιατί πρέπει να παρουσιάσουμε ένα κομβικό στέλεχος του αγωνιστικού τμήματος. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε αυτή την αποστολή. Είναι ένας άνθρωπος που ανέλαβε δύσκολες αποστολές και τον ρίξαμε από την αρχή στα βαθιά και δεν μπορούσαμε να τον εκθέσουμε, να βγει νωρίτερα να δώσει απαντήσεις».

Μιλώντας για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Ήδη από την Γενική Συνέλευση του προηγούμενου Μαΐου, γνωρίζετε και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για το FFP και για την εξισορρόπηση του μπάτζετ. Δύσκολος στόχος κατά την γνώμη μας αλλά εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα και φέρνοντας με μεγάλες προκρίσεις, έσοδα από την Ευρώπη και με πωλήσεις παικτών. Που είναι οι προσδοκίες για την ομάδα αυτή τη στιγμή; To ρόστερ της ομάδας είναι ρόστερ πρωταθλητισμού. Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα