Κυριάκος Παπαδόπουλος: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χλευάζουν τον Ιβάν που δεν τον πήρε τζάμπα το καλοκαίρι και τώρα τον θέλει με… λεφτά (pic)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τα πήγε καλά με την εθνική στην Ισπανία, έπαιξε μετά από σχεδόν τρία χρόνια, αγωνίζεται σε κάποια Λοκομοτίβα στην Κροατία και στον ΠΑΟΚ άρχισαν να βαράνε καμπανάκια. Γιατί δεν τον πήραν τον καλοκαίρι, που ο ίδιος ο Κυριάκος ήθελε να έρθει; Ούτε να προπονηθεί δεν τον είχε αφήσει ο Ιβάν Σαββίδης έπεσε στην παγίδα και δεν τον πήρε.

Δέστε, τι γράφουν οι ΠΑΟΚτζήδες: Χίλια μύρια. Και ποιος είναι ο αποδέκτης; Ο ίδιος ο Ιβάν. Κι οι παρατρεχάμενοι, Βέβαια. Ο Μάκαρος ο Γκαγκάτσης, ο Κυριάκος ο Φιγούρας, ο Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης. Αυτοί που φοβούνται να πάρουν τηλέφωνο στον Ιβάν.

Παρακαλούσε να έρθει και τζάμπα στον ΠΑΟΚ Ο Παπαδόπουλος. Οπαδός του ΠΑΟΚ είναι, το είπε εκατό φορές. Κατερινιώτης είναι, με τον ΠΑΟΚ μεγάλωσε και καλά έκανε δηλαδή.

Κι έρχεται το καλοκαίρι και τι ζήτησε; Να προπονηθεί με την ομάδα. Ο Φερέιρα δεν δέχτηκε. Κι ο Ιβάν τι έκανε; Δεν μπορούσε να του πει μία κουβέντα, να τον αφήσει να προπονηθεί;

Κι έμεινε με τον Βαρέλα ο ΠΑΟΚ και την κυρά του να ποστάρει στο instagram κατά του Κρέσπο και του Γκαρσία. Καλά κρασιά.

Για να τον πουλήσουν το καλοκαίρι οι Κροάτες θα πρέπει να ρίξει χρήμα ο Ιβάν. Τζαμπατζίδικο χρήμα. Κατά τα άλλα, ο οργανισμός ΠΑΟΚ, που γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, λειτουργεί μια χαρά. Κι αν δώσει κανένα δυάρι μιλιόνια στην Λοκοτίβα ο Ιβάν, ακόμα καλύτερα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα