«Κύρος Γρανάζης» ο Μ. Γκαγκάτσης επιχειρεί αντιστροφή του κλίματος ανακαλύπτοντας ανύπαρκτους εχθρούς και μιλάει για λεκέδες!

H iapopsi.gr απαντάει παράγραφο - παράγραφο στην δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου και τον λεκέ στην ιστορία του ΠΑΟΚ από την δολοφονία του Άλκη

Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε ρόλο… Κύρου Γρανάζη πετάει διάφορες φαεινές ιδέες για την δολοφονία του Άλκη. Αφού, στην αρχή, αρκέστηκε να χαρακτηρίσει «απώλεια» την δολοφονία του Άλκη, τώρα επανήλθε με Κυριάκο Κυριάκο.

Θέλοντας να καθαγιάσει τα γεγονότα, ο διευθύνων σύμβουλος τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και να βγάλει από το κάδρο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέρασε στην αντεπίθεση με ανακαλύψεις που θα τις ζήλευε κι ο Κύρος Γρανάζης, αυτό το καρτούν στα Μίκυ Μάους, που ανακάλυψε τον γλόμπο κι έλεγε ότι το αποτέλεσμα θα είναι έκπληξη και για τον ίδιο!

Έβαλε, λοιπόν, τον Κυριάκο Κυριάκο ο Μάκης Γκαγκάτσης να λειάνει λίγο τα πράγματα. Κι έβγαλε ανακοίνωση ο Κυριάκος Κυριάκος σε συνεννόηση με τον διευθύνοντα.

Η iapopsi.gr θα πρωτοτυπήσει. Θα σχολιάσει κάθε παράγραφο της δήλωσης του Κυριάκου Μάκη Γκαγκάτση. Γιατί η επικοινωνία είναι δολερή, όταν υπάρχει ένας νεκρός. Πάμε:

Κυριάκος: «Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του».

iapopsi.gr: Σε ποιους ανθρώπους δεν υπάρχει η συναίσθηση της τραγικότητας; Μήπως να τους μάθουμε; Ποιοι δεν σέβονται το βαρύ πένθος; Έχουν ονοματεπώνυμο ή ό,τι καταλάβει ο καθένας; Ή, επικοινωνιακή μπαρούφα; Ποιοι είναι οι ανύπαρκτοι εχθροί του ΠΑΟΚ;

Κυριάκος: «Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ».

iapopsi.gr: Εσύ, μπορείς να την εκλάβεις σαν μεγάλη τιμή και δικαίωμά σου, Κυριάκο Κυριάκο. Είναι, όμως, μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟΚ να στέλνει έναν τριτοτέταρτο υπάλληλό του για να μιλήσει με την οικογένεια του Άλκη; Ο Μάκης Γκαγκάτσης αν όχι ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε να προστρέξει πρώτος, όχι εσύ. Κι είναι απορίας άξιον, πως δεν ανέθεσε ο Μάκης στον Λευτέρη Δούκα να έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του Άλκη. Όσο αφορά αυτό το «να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε», γιατί δεν το έκανες και στο παρελθόν Κυριάκο Κυριάκο, όταν πέφτανε πιστολιές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; Ή, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ δολοφονούσαν τον Τόσκο Μποζατζίσκι; Έπρεπε να δολοφονήσουν τον Άλκη για να σου έρθει η έμπνευση; Κι αν την ανέλαβες προσωπικά την προτροπή της οικογένειας του Άλκη ως την μεγαλύτερη ευθύνη, ο λαός του ΠΑΟΚ περιμένει από σένα να μάθει τι έκανες μέχρι τώρα, για να μονιάσετε με τους άλλους και τι προτίθεσαι να κάνεις κάθε μέρα που περνάει. Όχι λόγια στο βρόντο Κυριάκο Κυριάκο. Πράξεις. Από λόγια, χόρτασε ο λαός του ΠΑΟΚ. Πώς θα διώξεις τους επίδοξος δολοφόνους από τους συνδέσμους κι εσύ κι ο Μάκης; Θέλουμε να το ακούσουμε. Γιατί ο πατέρας και η μάνα του Άλκη περιμένουν. Δεν λες ποτέ ψέματα σε χαροκαμένους γονείς. Υπάρχει και Θεός. Περιμένουν κι αυτοί κι εμείς, να δούμε τις πρωτοβουλίες σας».

Κυριάκος: «Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα της ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης».

iapopsi.gr: Από ποιους μετατρέπεται, Κυριάκο Κυριάκο, σε μνημείο εναντίον της βίας; Βγήκε κανένας να δηλώσει ότι θα πάρουμε το αίμα μας πίσω και δεν το ξέρουμε; Ουδείς. Όλοι είναι αποσβολωμένοι από την δολοφονία του Άλκη από τους δολοφόνους που στέγαζε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ. Όσο για την οικογένεια του Άλκη, άστηνα στον πόνο της. Μήπως επικοινώνησες με την οικογένεια του Τόσκο Μποζατζίσκι, όταν τον έλιωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; Ή, πέφτει μακριά η Φιλιπούπολη από την Θεσσαλονίκη; Μήπως επειδή ήταν Βούλγαρος; Ασχολήθηκες εσύ κι ο Μάκης με την δολοφονία του οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζισκι ή μήπως ο πόνος είναι λιγότερος επειδή είναι άλλου κράτους;

Κυριάκος: «Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για: τις κάμερες».

iapopsi.gr: Ποιοι λεκέδες και αηδίες Κυριάκο Κυριάκο; Ποιος θέλει να βάλει λεκέ; Ο λεκές μπήκε στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν βγαίνει με τίποτα, όσο σερβίρονται ακαταλαβίστικες παπαρολογίες στον κόσμο, ως επικοινωνιακό τρικάκι. Και ποιες δημόσιες αντιπαραθέσεις; Τι να βγεις να πεις σε δημόσια αντιπαράθεση; Το μόνο που μπορείς είναι να ζητάς συγγνώμη και τίποτα άλλο. Τι να ισχυριστείς δηλαδή; Ότι δεν είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι δολοφόνοι; Ούτε αυτό έχεις την γενναιότητα να το κάνεις, ούτε εσύ, ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Και τι θα πει δεν θρηνείτε στις κάμερες; Κι οι γονείς του Άλκη στις κάμερες μίλησαν. Κι ο Βείρίνια στην κάμερα μίλησε με θλιμμένο πρόσωπο. Και τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι κάμερες τους έπαιρναν να φοράνε μπλουζάκια. Τι θα πεις δεν θρηνείτε στις κάμερες; Αφού δεν θρηνείτε στις κάμερες που θρηνείτε και πως θρηνείτε; Θέλεις να μας το περιγράψεις; Διότι η λέξη «απώλεια» που χρησιμοποίησε ο Μάκης Γκαγκάτσης για τον δολοφονία του Άλκη, είναι θρήνος ή καθαγιασμός της πράξης; Απώλεια είναι ακόμα κι όταν πεθαίνει κι ένας 90αχρονος, Κυριάκο, Κυριάκο.

Κυριάκος: «Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι “άνθρωπος”».

iapopsi.gr: Σ’ αυτό συμφωνούμε απόλυτα Κυριάκο Κυριάκο. Υπάρχουν άνθρωποι και «άνθρωποι». Κι άνθρωποι δολοφονημένοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα