«Κυβέρνηση και προπαγάνδα μάς έκαναν στόχο»

Κυβερνητικά στελέχη που δεν ονοματίζονται αλλά και παράλληλοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί θεωρούνται από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεση που δέχτηκε ο μιντιακός όμιλος του Φαλήρου τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στον ΣΚΑΪ δεν μένουν μόνο στην πεποίθησή τους ότι ο σταθμός έχει καταστεί στόχος από τα παραπάνω κέντρα αλλά επισημαίνουν ότι «το κράτος κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ».

Σε κάθε περίπτωση, διατρανώνεται το φρόνημα των ανθρώπων του σταθμού να συνεχίζουν τη δημοσιογραφική δουλειά τους χωρίς εκπτώσεις, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν τρομοκρατούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

»Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

»Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ.

»Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο.

»Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεών τους».

Διαβάστε επίσης