Λάβρος ο Ψωμιάδης κατά συνεργατών του Σαμαρά

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι από τους λίγους πολιτικούς που δεν μασάει τα λόγια του και πολλές φορές έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας των δηλώσεών του. Ο πρώην Περιφερειάρχης «χτύπησε» λοιπόν ξανά αφού άσκησε σκληρή κριτική στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Ο Μακεδόνας πολιτικός, χωρίς να αναφέρει ονόματα, επιτέθηκε φραστικά στο «περιβάλλον» του Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας ότι «προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον και προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ίδιο (τον πρωθυπουργό)».

 

Αναλυτικά η δήλωση:

«Το προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ αποτελεί αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη. Ανταποκρίνεται απόλυτα στις επανειλημμένες εκκλήσεις μου για υπέρβαση και συνεργασία, για την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, λαϊκού κεντροδεξιού τόξου» τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Και συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης Σαμαράς ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης και υπεύθυνος πολιτικός άντρας, είμαι βέβαιος πως πήρε το μήνυμα. Διατηρώ, όμως, έντονες αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση κάποιοι από τους συνεργάτες του, που δυστυχώς ερμηνεύουν πολλές φορές λάθος τον Πρόεδρο.

Άνθρωποι που αντί να λειτουργούν ως πολιτικοί σωματοφύλακες, προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ίδιο, στη Νέα Δημοκρατία και στην Πατρίδα, γκρεμίζουν τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά για τη σωτηρία της χώρας.

Τα χρονικά περιθώρια, όμως, στενεύουν. Είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Γιατί η εσωστρέφεια και οι αποκλεισμοί δεν εξυπηρετούν την προσπάθεια ενότητας της Κεντροδεξιάς.

Και σε τελευταία ανάλυση, ας έχουν κάποιοι υπόψη, πως και οι κρίνοντες κρίνονται…» καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης