Λάδι η Λάρισα: Θα ψάξει την ΕΠΟ η κυρία Λουίζα;

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τα 11 δελτία της ΑΕΛ που είχαν ανακληθεί πριν το ματς με τη Λαμία, δικαίωσε τους Θεσσαλούς. Σκεπτικό δεν έχουμε δει ακόμη προκειμένου να κρίνουμε την απόφαση. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ενώ στο Διαιτητικό Δικαστήριο προεδρεύει Αρεοπαγίτης, οι διάδικοι προτείνουν από έναν διαιτητή που είναι δικηγόρος.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της υπόθεσης; Ότι ο δικηγόρος Σιδέρης που διάλεξε η ΕΠΟ για να υποστηρίξει την απόφασή της για την ακύρωση των δελτίων, ψήφισε κατά της Ομοσπονδίας!! Ο δε προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας Νίκος Μπάρτζης έδωσε μια μεγαλειώδη διάλεξη της τάξης των 50 δευτερολέπτων. Είναι φανερό ότι οι αιχμές του Κούγια για ραντεβού μαζί του στην Ευελπίδων σε Γραμμένο, Λασκαράκη, Δέδε, Θεοφίλου, Κοκολιό και μέλη της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ομοσπονδίας έπιασαν τόπο.

Τα μεν διοικητικά στελέχη σκέφτηκαν, τώρα που φεύγουμε ψάχνουμε να βρούμε την άσπρη μύγα; Το δε προσωπικό της ΕΠΟ που εμπλέκεται κινήθηκε κι αυτό στην ίδια λογική.

Πλέον το θέμα του αγώνα Λαμίας-ΑΕΛ θα κριθεί στο γήπεδο, αφού προφανώς το Διαιτητικό δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει υπαιτιότητα με πράξη ή παράλειψη των εμπλεκομένων από την ΕΠΟ στην υπόθεση. Η εμπλοκή της ΕΠΟ που εν πολλοίς συνιστά και αλλοίωση των κανόνων πρωταθλήματος θα έπρεπε ν’ απασχολήσει όλους όσους πλήττονται απ’ την απόφαση, αλλά κι εκείνους που εξαπολύουν μύδρους κατά του Αλέξη Κούγια. Σε μια καραμπινάτη περίπτωση όπως η τωρινή που δεν αφορά τον Κούγια, αφού ο Αλεξάκος τη δουλειά του έκανε, την ομάδα του υποστήριξε, θα έπρεπε να κινηθούν ποινικά σε βάρος της ΕΠΟ. Αρκέστηκαν όμως σε κάποιες δηλώσεις φροντίζοντας με προσοχή να μη σκίσουν κανένα καλσόν.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το τι θα πράξει η περίφημη επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, στην οποία προεδρεύει η Πρωτοδίκης Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου. Η εν λόγω κυρία κατά την άσκηση των καθηκόντων της έχει χαράξει προσωπική τακτική. Ή ασχολείται με μια υπόθεση για 3-4 χρόνια, ή κάποια άλλη φροντίζει σε έναν το πολύ δύο μήνες να την τελειώσει. Εν προκειμένω είναι ερευνητέο αν θ’ ασχοληθεί τώρα, ή μετά τις διακοπές του Πάσχα, ή τα επόμενα Χριστούγεννα, με τις παραβάσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή της ΕΠΟ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα