Λαφαζάνης: Μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να απειλήσει και να ανατρέψει το φαύλο και παρακμιακό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Σε μια αναιμική οικονομία η οποία ξαναπαίρνει τον κατήφορο, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με παρτεναίρ το αξιοθρήνητο ΚΙΝΑΛ, δίνουν με τον πλέον εκμαυλιστικό και διαλυτικό για τη χώρα τρόπο μια μάχη αποκλειστικά για τις καρέκλες της εξουσίας, χωρίς κανένα πολιτικό διακύβευμα, αφού και τα δύο αυτά κόμματα είναι απολύτως παραδομένα στις ημέτερες του καθενός ολιγαρχίες, στα ξένα κέντρα, τις βαρονίες και στα πιο διεφθαρμένα πελατειακά δίκτυα», τόνισε σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη σημερινή του περιοδεία σε Νίκαια και Κορυδαλλό.

«Εδώ και καιρό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν όλο και περισσότερο με «πολιτικές συμμορίες» ενός συρφετού ακολούθων και παρατρεχάμενων, που αλληλοεξοντώνονται στην πλάτη του τόπου και του λαού για τα λάφυρα, τα προνόμια, τις πελατειακές σχέσεις της εξουσίας και το βόλεμα των ημετέρων επιχειρηματιών και του κομματικού στρατού των αυλοκολάκων τους» και πρόσθεσε: «Τώρα, μπροστά στις ευρωεκλογές, μόνο η ισχυρή ΛΑΕ μπορεί να απειλήσει και να ανατρέψει το φαύλο και παρακμιακό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μαζί και των ενδιάμεσων κομπάρσων τους και των ακροδεξιών εξαμβλωμάτων».

«Τώρα, μπροστά στις κάλπες, η επιλογή των πολιτών είναι ΛΑ.Ε, για αξιοπρέπεια και εντιμότητα απέναντι σε ένα σάπιο, φαύλο, αδίστακτο και παρακμιακό κατεστημένο.

Τώρα η επιλογή των πολιτών είναι η ΛΑ.Ε, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να ασκήσει δυναμική πολιτική και κοινωνική αντιπολίτευση, που θα τρέμουν τα κατεστημένα, θα ταρακουνάει τα λιμνάζοντα νερά και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα.

Τώρα η επιλογή των πολιτών είναι ΛΑ.Ε, για να ανοίξει ο δρόμος σε ένα ενωτικό δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο, για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Τώρα ΛΑ.Ε για ένα νέο πολιτικό σκηνικό, για να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας και να επαναθεμελιώσουμε την Ελλάδα, πετώντας στα σκουπίδια της ιστορίας ένα φθαρμένο κατεστημένο σύστημα που πνίγει τη χώρα και τον λαό μας», καταλήγει η δήλωση του κ. Λαφαζάνη.

Διαβάστε επίσης