Λαϊκισμός Αλαφούζου: “Κλείνω την «Λεωφόρο» με Άρη και Ολυμπιακό. Ο Πλεύρης φταίει…”

Με 30.000 κρούσματα την ημέρα και 20.000 θανάτους με την ακρίβεια να χτυπάει κόκκινο και την οικονομία να γονατίζει, ο κυρ Γιάννης θέλει γεμάτη την Λεωφόρο...

Ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος αγρίεψε. Ναι, ο Γιαννάκης, ρε φίλε, που χρόνια τώρα, βλέπει να τρένα να φεύγουν για την Ευρώπη, χωρίς τον Παναθηναϊκό μέσα, άρχισε τους εκβιασμούς στην κυβέρνηση. Αφού έβγαλε την ανακοίνωση για την απόφαση του Πλεύρη 10% πληρότητα, ο Γιαννάκης το τραβάει κι άλλο.

Θέλει να κλείσει τελείως την «Λεωφόρο» για τα ματς με τον Άρη και τον Ολυμπιακό, στις 5 Ιανουαρίου και τις 16 Ιανουαρίου. Και καλά, ότι δεν μπορεί να κάνει διαχωρισμούς, ποια 1.000 άτομα θα βάλει μέσα.

Αν δεν αποδώσει η συνάντηση αύριο Πέμπτη του Πλεύρη με Μποροβήλο και Κοξένογλου, ο Γιαννάκης θα βάλει λουκέτο από μόνος του. Έτσι λέει… Και μετά, θα τα χρεώσει όλα στην κυβέρνηση και τον Πλεύρη προσωπικά.

Κάθε μέρα ο ΣΚΑΪ του Γιαννάκη, αφιερώνει ώρες ολόκληρες για κρούσματα και θανάτους με τη μετάλλαξη «Όμικρον», ο Πορτοσάλτε τα βάζει-σωστά-με την κυβέρνηση που δεν κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, γίνεται χαμός στο ίσιωμα, κι από την άλλη το αφεντικό θέλει τους κατόχους διαρκείας στην «Λεωφόρο». Εκεί, δηλαδή, δεν θα γίνει χαμός στο ίσιωμα; Μπορεί να το εγγυηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος;

Αν μπορεί να το εγγυηθεί, βγαίνει και το λέει. Αλλιώς, κωμωδία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και Λάμπρο Κωνσταντάρα η φάση με τον Γιαννάκη.

Είναι, όμως και το άλλο. Έτσι και την κλείσει την «Λεωφόρο» και πάθει καμία νίλα ο Παναθηναϊκός, μια χαρά θα του’ ρθει του Γιαννάκη. Φταίει ο Πλεύρης με την πληρότητα, που δεν θα βγούμε και πάλι στην Ευρώπη. Έτσι είναι. Πολύ μπροστά βλέπει ο Ιωάννης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα