Λαμπερό πάρτι στο «Blends» με αφορμή τα γενέθλια και την υποψηφιότητα του Διευθύνοντα Συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών (φωτό)

Ο Πάνος Κατσαρίδης έχει ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου της Γλυφάδας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:30μ.μ. οργανώθηκε από τους φίλους του Πάνου Κατσαρίδη -του Διευθύνοντα Συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών- πάρτι με αφορμή την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ.Γιώργου Παπανικολάου και με αφορμή τα γενέθλιά του!

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο «Blends» της Γλυφάδας και ήταν πολλοί εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον Πάνο προκειμένου να του ευχηθούν: «Με τη Νίκη»!

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, όπως οι: Γιάννης Κεντ (ιδιοκτήτης των θεατρικών Σκηνών), ο Δήμαρχος της Γλυφάδας κ.Γιώργος Παπανικολάου, Φαίη Σκορδά, Τάκης Ζαχαράτος, Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, Μαρία κορινθίου με τον Γιάννη Αιβάζη, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Γιαννιάς, Χρύσπα, Σόλων Τσούνης, Αποστολία Ζώη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Ζέτα Δούκα, Νίνα Λοτσάρη, Άννα Ανδριανού, Γκέλλη Γαβριήλ, Μαίρη Βιδάλη, Μπέσσυ Αργυράκη, Μάρα Μεϊμαρίδη, Μαρία και Λένα Ψαθά, Πέτρος Ζούλιας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Βάλαρης, Βίκυ Κουλιανιού και πολλοί άλλοι.

 

Λίγα λόγια για τον Πάνο Κατσαρίδη

Ο Πάνος Κατσαρίδης έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Γλυφάδα

Ξέρει την πόλη του καλύτερα από τον καθένα και έτσι αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Δημάρχου Κου Γιώργου Παπανικολάου.

Στόχος του είναι να κάνει την Γλυφάδα ακόμη ωραιότερη, ακόμη πιο λειτουργική, για το μέλλον των παιδιών, των ηλικιωμένων, των διπλανών μας, και να προσφέρει ελπίδα-στήριξη-φροντίδα-χαρά και χαμόγελα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης