Λάρισα: Αργεντινός ποδοσφαιριστής κοιμάται στα παγκάκια της κεντρικής πλατείας!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Έφεραν έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή στον Απόλλωνα Λάρισας, συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε ποτέ, ο Μαξιμιλιάνο Φορνάρι δεν έχει λεφτά ούτε για καφέ! Ούτε, φυσικά, να ξαναγυρίσει στην πατρίδα του.

Το προσωπικό του δράμα που βιώνει στην Ελλάδα περιέγραψε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Μαξιμιλιάνο Φορνάρι. Ο 26χρονος αριστερός χαφ περιέγραψε στην ιστοσελίδα «semanariodejuin.com.ar» πώς κατέληξε στη χώρα μας χωρίς να έχει ομάδα!

Ο Φορνάρι αγωνιζόταν πέρυσι στην Ατλέτικο Γκουέμες, στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Όπως ισχυρίστηκε στην ιστοσελίδα, Έλληνας ατζέντης τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο υποτίθεται πως θα υπέγραφε συμβόλαιο.

Πράγματι, ο Φορνάρι ταξίδεψε εδώ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμενε… «Όλα έγιναν περίπλοκα, δεν ξέρω τι συνέβη, οι μάνατζερ που με έφεραν, με άφησαν ξεκρέμαστο. Άφησα την ομάδα που ανήκα επειδή έλαβα επίσημη προσφορά, όμως ποτέ δεν υπέγραψα το συμβόλαιο», καταγγέλλει ο Φορνάρι.

Τώρα ο Φορνάρι βρίσκεται στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει ομάδα και βρίσκεται στο ψάξιμο. Και πού κοιμάται; Είναι αλήθεια ότι κοιμάται στα παγκάκια κεντρικής πλατείας;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα