Λάρισα: Συνεχίζεται πυρετωδώς η αλλαγή του χλοοτάπητα(pics)

Οι εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα και κατ’ επέκταση η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Λάρισας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και έτσι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα γίνει συντομότερα από τις αρχικές προβλέψεις. Το αρμόδιο συνεργείο , μάλιστα, δουλεύει νυχθημερόν ακόμα και υπό το φως των προβολέων.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής(13/10) ολοκληρώθηκε η 2η φάση των εργασιών και ακολούθως, ξεκίνησε η 3η φάση που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματος. Επίσης η ανάδοχος εταιρεία Hellasod εκτιμά, ότι την Δευτέρα(14/10) θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η, όπου θα πραγματοποιηθούν νέες χωματουργικές εργασίες, με τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος. Η φάση αυτή αναμένεται να διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη(17/10).

Στην 5η και τελευταία φάση προβλέπεται η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα, ενώ για το επόμενο διάστημα θα πρέπει αυτός να μην πατηθεί ώστε να δέσει. Βέβαια μέχρι το επόμενο εντός έδρας ματς των “βυσσινί” στις 3 Νοεμβρίου υπάρχει αρκετός χρόνος, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης