Λάσο: «Δεν πιστεύω τις ιστορίες, ο Καλάθης θα παίξει»

Το απρόοπτο με τον Νικ Καλάθη και τις ενοχλήσεις στην κνήμη ουδόλως αλλάζει σκέψεις και πλάνα του Πάμπλο Λάσο για τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θεωρεί ότι έχει μπει σε αμφιβολία η συμμετοχή του διεθνή άσου στον αυριανό αγώνα και είναι σίγουρος ότι θα τον δει και πάλι στο παρκέ.
«Δεν ανησυχώ, γιατί δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες και με απασχολεί περισσότερο η ομάδα μου παρά ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ματς λεγόταν πως δεν θα παίξει ο Γκιστ και έπαιξε, ενώ τώρα ότι είναι αμφίβολος ο Καλάθης, αλλά θα παίξει. Εγώ σκέφτομαι τη δική μου ομάδα και αυτό με ενδιαφέρει μόνο», δήλωσε ο Λάσο και περιμένει ΄έναν απολύτως έτοιμο Παναθηναϊκό.

«Περιμένω να αντιμετωπίσουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα 2-0, αλλά δεν έχουμε ακόμη προκριθεί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Το ζητούμενο είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση από τη Μαδρίτη. Ο Γιουλ στο μεταξύ είναι στην αποστολή της Ρεάλ αλλά δεν θα παίξει

 

Διαβάστε επίσης