Λάστιχο τους κανονισμούς η ΕΠΟ ξεπέρασαν το σκόπελο Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας

Λάστιχο κάνει τους κανονισμούς η ΕΠΟ και για να κάνει τα χατίρια στις Ενώσεις Αχαϊας και Λάρισας αποφάσισε να άρει τους περιορισμούς στην αδειοδότηση των ομάδων της SL2. Ως εκ τούτου Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας ξεπερνούν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την εισήγηση της SL2 να επιτρέψει στις ομάδες της κατηγορίας που δεν αδειοδοτήθηκαν να χρησιμοποιήσουν την τρέχουσα σεζόν κανονικά τους παίκτες που απέκτησαν πριν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης που εκδόθηκε στις 12/10. Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων πρακτικά αφορά την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Λάρισας που οι φάκελοί τους δεν κρίθηκαν πλήρεις και ως εκ τούτου θα υποστούν περιορισμούς στις μεταγραφές, οι οποίοι ωστόσο θα ισχύσουν από την επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή αυτή του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της Super League 1 Λ. Μπουτσικάρης μειοψήφισε στην απόφαση αυτή. Στα πάρε δώσε που γίνονται αυτές τις μέρες ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ και Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, έχουν… εξασφαλίσει θέση στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ένας δικέφαλος από δω, άλλος δικέφαλος από κει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα