Λατινοπούλου για ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ: «Πολιτικό μανιφέστο ελεεινής μορφής»

Μετά το άδειασμα από τη θύρα 4 το πολιτικό μανιφέστο κάποιων οπαδών του ΠΑΟΚ που τους ενδιαφέρει να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να χτυπήσουν την κυβέρνηση, έγινε στόχος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Metropolis 95,5 FM για την ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για την αντίδρασή της στην ανακοίνωση:

«Περίμενα όλοι οι βουλευτές να το κάνουν θέμα. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση με όλα τα θέματα που προκύπτουν από την πανδημία, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να διαταράσσεται η ενότητα της Θεσσαλονίκης και η συνοχή της. Δεν είναι δυνατόν να χωρίζεται η Ελλάδα σε μια τέτοια ανακοίνωση. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται η έκφραση «πόλεμος». Διχάζουν. Βάζουν απέναντι μια κυβέρνηση που παλεύει σε πολλά μέτωπα που είναι ανοιχτά. Διχάζεται η κοινωνία».

Για το αν υπερασπίζεται Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μαρινάκη:

«Δεν έκανα σχολιασμό για το ποιους υπερασπίζομαι, ούτε βάλλω κατά του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος θα πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και να εκλέγει βάσει οπαδικών κριτηρίων. Έχουμε τεράστια προβλήματα στην Ελλάδα. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Ο καθένας στην κυβέρνηση έχει κάνει τα λάθη και τα σωστά του. Μπείτε στο προφίλ μου και βρείτε αν δεν έχω πάρει θέση κι αν δεν έχω ασκήσει αντικειμενική κριτική στα σωστά και τα λάθη της.

Ο Μαρινάκης δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Δεν μ’ ενδιαφέρει. Όταν καταδικάζουμε μια ανακοίνωση σημαίνει ότι επικροτούμε άλλα συμφέροντα; Μόνο για τη Θεσσαλονίκη μιλάμε τώρα. Εγώ είμαι με τους Θεσσαλονικείς που ταυτίζονται με τις απόψεις και τις ιδέες που έχω, που πιστεύουν στην πατρίδα, τη θρησκεία, την οικογένεια. Δεν είμαι με τον κ. Μαρινάκη, δεν έχω καμία επαφή μαζί του και δεν θα έχω. Το ξέρουν όλοι. Από πότε έχουν λόγο στην πολιτική οι σύνδεσμοι; Από πότε βλέπουμε πολιτικά μανιφέστα από συνδέσμους; Μπορεί να εκφράζεται ο καθένας, αλλά με χυδαίες εκφράσεις; Έκρινα ότι  αυτή η ανακοίνωση περιέχει εκφράσεις καταδικαστέες. Εκφράσεις όπως «κυβέρνηση χούντας» και «πόλεμο». Πρόκειται για πολιτικό μανιφέστο ελεεινής μορφής. Η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη δημοκρατικά. Είναι επικίνδυνο, δεν μπορούμε να μιλάμε για χούντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα