«Λατρεύω τον Καραμανλή – Λαϊκός και γνήσιος ηγέτης ο Τσίπρας»

Στην τηλεόραση του ALPHA μίλησε ο Αποστολος Γκλέτσος και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε Καραμανλικός, αποθέωσε τον Αλέξη Τσίπρα ενώ μίλησε και για τη θητεία του ως δήμαρχος

Για τη θητεία του στο δήμο: «Ήμουν δήμαρχος για δύο θητείες, 8,5 χρόνια. Βραβεύτηκα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το περισσότερο κατά κεφαλήν και επί τις 100 απορρόφησης ΕΣΠΑ και για καινοτομία και για νέες ιδέες. Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω, είναι πολύ δύσκολο πράγμα».

«Ήθελα να γίνω περιφεριάρχης και δεν τα κατάφερα ελέω του Κυριάκου Μητσοτάκη. Φέρθηκε, και του το κρατάω με παράπονο και όχι κακία, με έναν τρόπο που δεν το περίμενα. Τότε δεν ήμουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ τότε στηρίχθηκα από νεοδημοκράτες».

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι μία προσωπική συμπάθεια που ήθελα να την κάνω και στην πράξη. Έχει τη στόφα του λαϊκού, γνήσιου ηγέτη και είναι και αυτόφωτος». Επιπλέον τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με το λαό της ΝΔ και με πολλά στελέχη. «Έχω δηλώσει παντού ότι είμαι καραμανλικός, αγαπώ τον Καραμανλή, τους Καραμανλήδες», πρόσθεσε.

Για το τι δεν του αρέσει από αυτά που κάνει η ΝΔ σήμερα, είπε: «έχουν προσλάβει λιγότερους στα νοσοκομεία από αυτούς που προβλέπεται, είναι 5.000 λιγότεροι. Στους μικρομεσαίους που είναι η ραχοκοκαλιά της ΝΔ, δεν της έδωσε cash όπως έδωσε όλη η Ευρώπη, τους έδωσε θαλασσοδάνειο».

«Επί ΣΥΡΙΖΑ ο κάθε δήμαρχος μπορούσε να πάρει τον οπουδήποτε υπουργό και αν όχι σήμερα, αύριο να μιλήσει μαζί του. Μιλάω συνέχεια με δημάρχους δεν μπορούν να βρουν κανέναν (σ.σ. τώρα) υπουργό γιατί τα έχει πάρει όλα στα χέρια του ο πρωθυπουργός. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, τρίμηνο με το τρίμηνο τους υποβαθμίζει και αυτό φαίνεται», τόνισε.

Για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Είχα θέμα μαζί του όταν θα διεκδικούσαμε τον ίδιο θεσμό. Τώρα που δέχεται κάποιες κριτικές, βλέπω ότι καλώς έπραξε, επιτέλους έσπασε αυγά. Πιλοτικά ίσως έκανα και εγώ τον μεγάλο περίπατο. […] έκανε τη δουλειά που ήταν να κάνει, δεν του βγήκε και τώρα πάει παρακάτω.

Λίγο αργότερα είπε ότι «το βάσανο της Ελλάδας είναι οι δήμαρχοι και οι πρωθυπουργοί του καφενείου».

Για το αν θα μπορούσε να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Γκλέτσος είπε ότι θα μπορούσε να το το κάνει. «Θα έκανε μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας, θα μετρούσα τις δυνάμεις μου θα έλεγα το μυστικό στους μόνιμους συνεργάτες μου και μετά θα βλέπαμε αν θα μπορούσαμε να στήσουμε συνδυασμό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα