Λαβράκι στα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έβγαλε ο έλεγχος του Τζόαν Λαπόρτα

Ο Τζόαν Λαπόρτα ξεκίνησε τον οικονομικό έλεγχο στην Μπαρτσελόνα, όπου μεταξύ άλλων ανακάλυψε κάτι… απίστευτο. Οι “μπλαουγκράνα”, πλήρωσαν ως αποζημίωση 1.5 εκατομμύριο ευρώ (σε τρεις δόσεις) στην Esportiu Laietà, επειδή κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης του Μινιεστάντι (γήπεδο 15 χιλιάδων θέσεων πλησίον του Καμπ Νου) ήρθαν σκόνες στα γήπεδα του τένις, αλλά και λόγω της φασαρίας, όπως αναφέρει το “Cadena SER”.

Ο λόγος της συγκεκριμένης αμοιβής που έδωσε ο Μπαρτομέου, είναι γιατί έγινε λάθος στα σχέδια για το Εσπάι Μπάρτσα, το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Καταλανών, συμπεριλαμβανομένου του Καμπ Νου. Το Εσπάι Μπάρτσα έφτασε να συνορεύει με το τένις κλαμπ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στην άθληση των συμμετεχόντων της ομάδας τένις.

Η παρούσα διοίκηση θεωρεί υπερβολή τη συγκεκριμένη αποζημίωση, καθώς θεωρεί ότι δεν προκλήθηκε τέτοια ζημιά που να δικαιολογεί το συγκεκριμένο ποσό. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Ράκιτιτς πωλήθηκε στη Σεβίλλη, έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση, και ο Λαπόρτα έχει αρχίσει εξονυχιστικό έλεγχο για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, προκειμένου να διαπιστωθεί το μερίδιο ευθύνης τους στην κακή οικονομικά κατάσταση που έχει φτάσει ο σύλλογος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα