ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: “Η κυβέρνηση-κουρελού είναι επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα”

«Το διαζύγιο παρωδία Τσίπρα – Καμμένου εξελίσσεται σε τραγωδία για τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας», τόνισε ο Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφερόμενος στη συγκυριακή, όπως τη χαρακτήρισε, ψήφο εμπιστοσύνης που αναμένεται να λάβει η Κυβέρνηση, επισήμανε ότι αυτή «οδηγεί σε μια Κυβέρνηση κουρελού», ενώ «την ξεδιάντροπη τακτική της Κυβέρνησης με τους βουλευτές τη χαρακτήρισε συναλλαγή».

«Βουλευτές αλλάζουν σε μια νύχτα στρατόπεδο και πηγαίνουν από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση. Θυμάστε άλλο παράδειγμα βουλευτή να έχει εκλεγεί με την Αξιωματική Αντιπολίτευση και ξαφνικά να γίνεται υπουργός της Κυβέρνησης. Ναι για την Παπακώστα μιλάω που θα ψηφίσει και τις Πρέσπες, ενώ μέχρι πρότινος παρίστανε τη Μακεδονομάχο», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Επίσης, επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη θέση του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα την ψηφίσει ούτε σήμερα ως αντιπολίτευση, ούτε αύριο ως Κυβέρνηση».

 

Διαβάστε επίσης