Λεουτσάκος: «Στη συνάντηση δεν εκφράστηκε κανένα πρόβλημα»

Απάντηση διά στόματος του προέδρου της, Λεωνίδα Λεουτσάκου, έδωσε η Football League στον ΠΣΑΠ, που με χθεσινή ανακοίνωση τόνιζε ότι από αύριο οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας θα είναι ανασφάλιστοι.

Αναλυτικά η απάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου:

«Με έκπληξη διάβασα την ημέρα των εκλογών την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, στην οποία κατηγορεί τη Football League για τη λήξη της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Μια ανακοίνωση που προήλθε, ύστερα από συνάντηση που είχαμε πριν από λίγες ημέρες με το νέο προεδρείο και στην οποία δεν εκφράστηκε κανένα πρόβλημα στη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Τους διαβεβαίωσα δε, πως η πόρτα μας είναι ανοιχτή και πρόθεσή μας να τους στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστούν στο μέλλον.

Η ασφαλιστική συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην κατηγορία, έχει ισχύ έως τις 30 Μαΐου, όταν από τις 5 Μαΐου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα και από την περασμένη εβδομάδα το μπαράζ.

Είμαστε καθόλα νόμιμοι και τυπικοί στις συνεργασίες μας, είχαμε πρόσφατη επαφή με τον ΠΣΑΠ χωρίς να μας αναφερθεί το θέμα και ως εκ τούτου δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας ανακοίνωσης».

Διαβάστε επίσης