Λευτέρης Πανταζής: Οι πρώτες seflies από την φωτογράφιση για το ROMEO!

Λευτέρης Πανταζής, Βασιλική Νταντά, Θοδωρής Φέρρης, Γιώργος Δασκαλάκης και Tus ποζάρουν για την αφίσα πριν την πρεμιέρα τους, στις 14 Νοέμβρη στο ROMEO!

Ο Λευτέρης Πανταζής, με την Βασιλική Νταντά, τον Θοδωρή Φέρρη, τον Γιώργο Δασκαλάκη και τον TUS από την φωτογράφιση κιόλας της αφίσας τους για το ROMEO, απέδειξαν πως αποτελούν ήδη την πιο δεμένη και κεφάτη παρέα του φετινού χειμώνα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πιστός στην επιχείρηση του ROMEO μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού, επιστρέφει δριμύτερος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε τέσσερις νέους ταλαντούχους τραγουδιστές ! Με πολύ διάθεση και όρεξη για ένα άκρως διασκεδαστικό, μοντέρνο πρόγραμμα από τις 14 Νοέμβρη, ενώνονται και υπόσχονται για μια ακόμη φορά να στέψουν το ROMEO, το “Brand name” της διασκέδασης!

Όσοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στα backstage της φωτογράφησις τους, απόλαυσαν την μουσική παρέα του ROMEO, αφού τα πειράγματα και οι selfie έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους. Αποδεικνύοντας ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…ειδικά όταν ξεκινάει μετά από ένα καλό βράδυ διασκέδασης, φεύγοντας από το ROMEO!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα