ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “Ο Τσίπρας την Κυριακή θα νιώσει το χαστούκι της Μακεδονίας”

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί για να την ακυρώσει». Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι «το χαστούκι της Μακεδονίας» σε όσους υπέγραψαν και πρόδωσαν τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας μας.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι κοροϊδεύει τον κόσμο, αφού του υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει τρόπο αυτά που έδωσε να τα πάρει πίσω. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε και την Ν.Δ. η οποία υπόσχεται ότι θα πατήσει ένα κουμπί και θα λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας. Αυτό λέγεται πλύση εγκεφάλου που κάνει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στους Έλληνες πολίτες.

Για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν πληρώνει δημοσκοπικές εταιρίες και ως εκ τούτου, όπως είπε, δεν «καίγονται» για να την δώσουν ποσοστά πάνω από 3%. Την Κυριακή όμως θα μιλήσει ο λαός και εκεί δεν χωρούν δικαιολογίες. Θα πάρουν την απάντησή τους όσοι σχεδιάζουν πολιτική εξόντωση της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή την Ένωση Κεντρώων για το Ευρωκοινοβούλιο, γιατί όπως είπε είναι το μόνο κόμμα που ύψωσε στεντόρεια φωνή για το θέμα κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Επίσης, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως η Ένωση Κεντρώων τα 4 χρόνια της κοινοβουλευτικής της θητείας κατέθεσε πολλές προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων και καμία από αυτές δεν έγινε αποδεκτή. Η ψήφος την Κυριακή των πολιτών υπέρ της Ένωσης Κεντρώων θα είναι γροθιά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και το βόλι, όπως είπε, είναι το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε επίσης