ΛΕΒΕΝΤΗΣ: “Θα θεωρούσα θετικό να μπει φυλακή ο Βαρουφάκης”

«Εγώ την είσοδό του στη φυλακή θα θεωρούσα θετική». Με αυτή την ατάκα απάντησε ο Βασίλης Λεβέντης σε ερώτηση που του έγινε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 για το εάν θεωρεί θετική την είσοδο στην Βουλή του κόμματος ΜέΡΑ 25 του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών κόστισε στη χώρα 100 δισ. ευρώ, επισημαίνοντας,  ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «είχε παρασύρει τον Τσίπρα, όταν πρωτοβγήκαν, τον Γενάρη του ’15, στην άποψη “μην στενοχωριέσαι”, του ‘χε πει, “Αλέξη, θα κάνω τη Μέρκελ να υποχωρήσει”».
«Του είχε βάλει μέσα στο κεφάλι του αυτή την ιδέα, στο κεφάλι του Τσίπρα ότι θα νικούσε την καγκελάριο της Γερμανίας. Ένας ασήμαντος Τσίπρας θα νικούσε την καγκελάριο της Γερμανίας και φτάσαμε μια νύχτα ή να μας πετάξουν έξω κλωτσηδόν ή να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας και να τα υπογράψουμε όλα» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.
«Ο Βαρουφάκης έπρεπε να είναι φυλακή. 100 δισ. μπήκαμε μέσα… Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να μπει στη φυλακή γι΄ αυτό που έκανε… Σε λίγο θα κάνει κόμμα κι ο Κουφοντίνας και πάνω στην απελπισία τους θα τον ψηφίσουν κάποιοι τρελαμένοι”, είπε, επίσης, χαρακτηριστικά, ο κ. Λεβέντης.

 

Διαβάστε επίσης