Λευκή πετσέτα για πρωτάθλημα ο Ιβάν, μόνο ο… Μίνος το πιστεύει

Ο Γιώργαρος ο Μίνος το είπε καθαρά. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί ν’ ανατρέψει την κατάσταση και να φέρει τούμπα τον Ολυμπιακό. Και γιατί να μην μπορούν, λέω εγώ. Δυο νίκες να κάνουν κόντρα στον Ολυμπιακό, μάνι – μάνι οι επτά βαθμοί γίνονται ένας.

Τώρα ποιοι είναι αυτοί που το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ, δεν το είπε ο Γιώργος. Μπορεί να είναι μερικοί Γιώργηδες Μίνοι. Αλλού είναι το θέμα. Στο ΟΡΕΝ ήταν όλοι σαν βρεγμένες γάτες στην εκπομπή. Δεν είχαν από που να πιαστούν για ν’ αρχίσουν να μοιράζουν το καθιερωμένο σανό στο του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός ξέκανε την ΑΕΚ 3-0. Και τι να έλεγαν; Η διαιτησία τα πήγε μια χαρά. Κι εκεί ειπώθηκαν οι μεγάλες αλήθειες. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα. Το είπε καθαρά ο Σταύρακας ο Κόλκας, αλλά και το έγραψε κιόλας.

Κι όταν δουλεύεις στο κανάλι και το σάιτ του αφεντικού σου, δεν μπορεί να λες πράγματα που δεν τα γουστάρει το αφεντικό σου. Που πάει να πει ότι ο Ιβάν Σαββίδης πέταξε λευκή πετσέτα Γενάρη μήνα.

Και μην πει κανένα κορόιδο, ότι θέλει να κοιμίσει τον Ολυμπιακό και άλλες τέτοιες παπαριές. Αυτά, ούτε στα παραμύθια.

Και καλά κάνει και το παραδέχεται ο Σαββίδης. Γι αυτό και το γύρισε στους δανεικούς, τον Κρμέντσικ και τον Κροβίνοβιτς. Σου λέει, δεν έχει κανένα νόημα για αγορές. Δανεικούς κι άμα βγούνε, βγήκανε.

Ο φουκαράς ο Σταύρος σαν την λυπημένη θλίψη ήταν στο γυαλί, πάνω στη σαστιμάρα του για την σφαλιάρα του ΠΑΟΚ, τον Τσέχο τον έγραψε Κρέμτσικ, αντί Κρμέτσικ.

Ύστερα, είναι και η Εφέσεων. Έτσι και διατηρηθεί η ποινή μείον επτά, χαιρέτα μου τον πλάτανο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.  Μάνι πάει στους μείον 14 από τον Ολυμπιακό.

Γι αυτό κι έριξε γραμμή ότι ο ΠΑΟΚ πάει να φτιάξει ομάδα για τους χρόνου, να χτυπήσει πρωτάθλημα. Μέχρι πριν από δυο αγωνιστικές πήγαινε φουλ για πρωτάθλημα, έκραζαν οι Σαββιδοτέχνες. Τώρα, το γύρισαν ότι πάει να φτιάξει ομάδα. Τέτοια γραμμή έπεσε.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα