Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες»

Οι δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #ΜeΤοο προκάλεσαν σάλο, με τον ίδιο να προχωράει σε αναδιατύπωση μέσω των social media

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η διατύπωση του τρόπου σκέψης του ήταν εντελώς λάθος, αναφορικά με τη δήλωση του σχετικά με το ελληνικό #MeToo.

Ο Πετρούνιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνας.

Οι δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #ΜεΤοο προκάλεσαν σάλο, με τον ίδιο να προχωράει σε αναδιατύπωση μέσω των social media. Ο Έλληνας πρωταθλητής προχώρησε σε νέα τοποθέτηση, λέγοντας στην αρχική του τοποθέτηση…

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

Τέλος, είπε ότι: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα