Ληστεία στη Γεωπονική: Η καθαρίστρια βρήκε δεύτερο όπλο στις τουαλέτες

Εντός του κτιρίου της Γεωπονικής Σχόλης φαίνονται πως κρυβόταν ο δεύτερος δράστης της αποτυχημένης ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, με στόχο χρηματαποστολή που ανεφοδίαζε ΑΤΜ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Μία καθαρίστρια εντόπισε μέσα σε καλαθάκι απορριμμάτων στην τουαλέτα κτιρίου ένα πιστόλι, το οποίο εκτιμάται ότι ανήκει στον συνεργό του 25χρονου που συνελήφθη. Αυτό σημαίνει πως –για άγνωστο αριθμό ωρών– ο δεύτερης ληστής είχε βρει καταφύγιο στη Γεωπονική Σχολή, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την πρυτανεία προκειμένου να ελέγξει τον χώρο. Το όπλο παρέλαβε η Ασφάλεια, ενώ ειδικό κλιμάκιο ερευνά ξανά τον χώρο για τυχόν ευρήματα (δακτυλικά αποτυπώματα, DNA) που θα μπορούσαν να «δείξουν» στους αστυνομικούς την ταυτότητα του δεύτερου δράστη.

Τέλος, όσον αφορά τον 25χρονο που συνελήφθη χθες και είναι αδελφός ατόμου που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιά» και καταδικαστεί για ληστείες, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να δουν εάν το DNA του ταιριάζει με κάποιο από τα «ορφανά» γενετικά ευρήματα των τελευταίων μηνών. Να θυμίσουμε πως σε αυτό το διάστημα έχουμε 9 τρομοκρατικές επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα