Λιβάγια: «Καμία σχέση το VAR στην Ελλάδα με τις άλλες χώρες»

Συνέντευξη στην Κροατία παραχώρησε ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τη χρήση του VAR στη χώρα μας και τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπουμε στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το VAR στην Ελλάδα: «Δεν είναι το VAR όπως είναι στην Αγγλία, όπου βλέπουν τα βίντεο από 20 διαφορετικές γωνίες. Έχουν μια κάμερα και αν δεν είναι καλή η γωνία, δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια για το τι είναι το χέρι, το οποίο, γενικά, δεν είναι πάντα ποινή. Το παιχνίδι σταματάει κάθε στιγμή, κάθε φάση παρακολουθείται για 3-4 λεπτά, και μετά ξεκαθαρίζεται η φάση».

Για το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου που δείχνει τους διαιτητές στο δωμάτιο του VAR να τρώνε κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το δωμάτιο. Υπάρχουν πάντα κάποια προβλήματα με τους διαιτητές στην Ελλάδα, τώρα έχουν αποφασίσει αποχή και αρνούνται να κατέβουν. Μπορεί να υπολογίζουμε τουλάχιστον σε διάλειμμα δύο μηνών. Το VAR έφερε πολύ χάος στην Ελλάδα. Κάθε γκολ που βάζουμε αναθεωρείται, οπότε πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα