Τα “είδε όλα” η Τράς: Απερρίφθη η κάρτα της σε εστιατόριο – Ζήτησε δανεικά

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, με τη μικρότερη θητεία, αντιμετώπισε πρόβλημα με την κάρτα πληρωμών της στο εστιατόριο BRIX LDN του Λονδίνου

Δανεικά αναγκάστηκε να ζητήσει η Λιζ Τρας από μια φίλη της, προκειμένου να πληρώσει το γεύμα της σε ένα εστιατόριο, αφού η κάρτα της απορρίφθηκε κατά την πληρωμή.

Η 47χρονη πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, με τη μικρότερη θητεία, αντιμετώπισε πρόβλημα με την κάρτα πληρωμών της στο εστιατόριο BRIX LDN του Λονδίνου.

Η κ. Τρας, σύμφωνα με την Daily Mail, βρέθηκε στο εστιατόριο την Πέμπτη. Θαμώνες διαπίστωσαν την αμηχανία της και σύμφωνα με πληροφορίες, αστειεύτηκαν ότι της έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού. Κάποιος είπε ότι η αναταραχή με την κάρτα την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και έφυγε γρήγορα από τον χώρο, μόλις ο λογαριασμός πληρώθηκε.

Ένας από τους θαμώνες είπε στη Sun: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτιζε με μια φίλη της. Όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει το λογαριασμό. Όλοι στο εστιατόριο μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λογαριασμός της Τρας ήταν κάτω από 20 λίρες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα