Λοντίγκιν: «Άρχισα να τρελαίνομαι στον Ολυμπιακό»

Για το διάστημα του παραγκωνισμού τόσο στη Ζενίτ, όσο και στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, αναφέρθηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν, σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της Ρωσίας.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στα τέλη Ιουνίου, τόνισε πως «τρελαίνεται» όταν δεν αγωνίζεται.

«Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε κάνει συζητήσεις με τη Ζενίτ για την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά από τότε δεν άλλαξε κάτι και έτσι δεν ανανέωσα. Γι’ αυτό, σε λίγο θα είμαι ελεύθερος. Υπάρχουν επιλογές τώρα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχω και θα σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι πάω κάπου και να παίζω», δήλωσε αρχικά ο Γιούρι Λοντίγκιν στην ιστοσελίδα «sport24.ru» και πρόσθεσε:

«Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήθελα να κάνω μία επανεκκίνηση και σκεφτόμουν ότι ακόμη κι αν δεν έπαιζα, θα ήμουν ήρεμος στην Ελλάδα, καθώς τελευταία ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με όσα γίνονταν. Γι’ αυτό, μετακόμισα στον Ολυμπιακό και ηρέμησα. Αλλά, δεν ήμουν ο τερματοφύλακάς τους από την αρχή, οπότε δεν έπαιζα στα ματς. Έτσι, δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν γίνεται απλά να κάθομαι και να λαμβάνω έναν μισθό. Άρχισα να τρελαίνομαι. 

Φυσικά και θα πάω σε όποια ομάδα, ακόμη και μικρή της Ευρώπης, μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να περνάω καλά. Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα, γιατί δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας».

Διαβάστε επίσης