Λόπες: «Ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, ευτυχισμένος που τα καταφέραμε»

Ευτυχισμένος που θα παραμείνει στην ΑΕΚ δήλωσε ο Έλντερ Λόπες, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2022. Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο που απέχει λόγω τραυματισμού αλλά δήλωσε «κάθε μέρα και πιο δυνατός».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: ««Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου αυτό που είχα δηλώσει ήταν ότι ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα καταφέραμε.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα ένιωσα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου από τη συμπεριφορά όλων μέσα στο club, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Είχαμε ξεκινήσεις τις συζητήσεις για την ανανέωση και όταν την ημέρα του τραυματισμού μου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μου ανακοίνωσε ότι η επιθυμία του προέδρου είναι να τελειώνουμε άμεσα ένιωσα και πάλι την ίδια αγάπη στο πρόσωπό μου, όπως από την πρώτη μέρα.

Αισθάνθηκα σημαντικός παίκτης και είναι αλήθεια πως όταν ακούς κάτι τέτοιο την ώρα του τραυματισμού νιώθεις πιο ήρεμος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου και ελπίζω να το ξανακάνω για να μείνω ακόμα περισσότερα χρόνια.

Διανύω τώρα μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα της επιστροφής μου στα γήπεδα, αισθάνομαι κάθε μέρα και πιο δυνατός. Δουλεύω κάθε μέρα για να βρεθώ το συντομότερο δυνατό κοντά τους. Όσο πλησιάζει ο καιρός είμαι ακόμα καλύτερα και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στην προσπάθεια που κάνουν. Ήταν μια δύσκολη περίοδος η αρχική αλλά πλέον κάθε μέρα βλέπω το τέλος αυτής της περιπέτειας όλο και πιο κοντά.

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι κάναμε εκπληκτική χρονιά, αλλά και εφέτος δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τους πρώτους τρεις μήνες. Πετύχαμε την πρόκριση στους ομίλους και μετά ήρθε μια δύσκολη περίοδος από την οποία όμως θα καταφέρουμε να βγούμε. Είμαι σίγουρος για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει στο βαθμολογικό πίνακα.

Είναι ένα όνειρο να μπορέσω να μπω στο καινούργιο γήπεδο με την ομάδα. Το νιώθω ότι είμαι πλέον πολύ κοντά και ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να παραμείνω στην ΑΕΚ».

Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Λόπες

Διαβάστε επίσης