Λοβέρδος: «Αν καταστώ αρχηγός θα κάνω επιτέλους την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει την επόμενη μέρα μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι το γεγονός  ότι υπάρχει πληθώρα υποψηφίων, μετά και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας: «Ελπίζω ότι μέσα από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, θα είμαι ο νικητής. Θα παλέψω. Είναι όλοι φίλοι, την επόμενη μέρα θα είμαστε με όλους μαζί. Ο καθένας, θα σας λέει αυτά που πιστεύει για τη χώρα και τη χώρα».

Όπως είπε μιλώντας στον Alpha 98,9  η δική του υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο για μια δήθεν συγκυβέρνηση αναλογικής ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη. «Αυτό το σενάριο, που εγώ το βλέπω πλέον μπροστά μου, δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί. Αν είμαι και πρόεδρος, δεν θα γίνει και συζήτηση γι’ αυτό», τόνισε και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Εγώ μιλώ για ένα μεγάλο κόμμα, το οποίο θα κυβερνά. Δεν μιλώ για ένα δεκανίκι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, αν είμαι η επιλογή των πολιτών, θα είναι να κάνω επιτέλους την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος. Γιατί η ΝΔ κάνει διαρκώς λάθη, η πανδημία της τα έκρυβε, τώρα έχουν σηκωθεί ψηλά οι κουρτίνες του θεάτρου, ο θίασος φαίνεται μέσα και οι αδυναμίες του είναι προφανείς».

«Αν καταστώ αρχηγός, τα λάθη της ΝΔ που αφορούν κυρίως το στραγγάλισμα της οικονομίας και της κοινωνίας από τη γραφειοκρατία, θα είμαι πανταχού παρών και θα αξιώσω η άνοδός μας να συμπίπτει με την πτώση του Τσίπρα», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

«Η απουσία αντιπολίτευσης αφήνει τον Μητσοτάκη να θριαμβεύει». «Θα του κάνουμε την αντιπολίτευση που του χρειάζεται, που θα του μειώνει τη δύναμη», κατέληξε

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα