ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Δεν μπορούμε να έχουμε συναλλαγές με αυτή την τοξική κυβέρνηση”

«Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρησίμους ηλιθίους», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας «αποκρουστικά» τα σχετικά σενάρια που έχουν ανακύψει με αφορμή τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άναψε “κόκκινο” στα σενάρια συνεργασίας με την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής. «Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας» είπε ο κ. Λοβέρδος κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τη γραμμή Βενιζέλου.

Η απάντηση του κ. Κουρουμπλή φρόντισε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της έντασης στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. «Ας μην γινόμαστε προφήτες γιατί θα διαψευστούμε. Μη μιλάτε εξ ονόματος της κεντροαριστεράς. Ο κόσμος της κεντροαριστεράς στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε τι έπαθε η Ένωση Κέντρου όταν κάποιοι σχεδίαζαν σενάρια συνεργασίας με την Δεξιά» απάντησε στο τέλος ο κ. Κουρουμπλής

Διαβάστε επίσης