ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Κάθε ΠΑΣΟΚος να γυρίζει σπίτι του»

Θέμα για να επισπευστούν οι εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται να θέσει ο βουλευτής του κόμματος

Θέμα για να επισπευστούν οι εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ ετοιμάζεται να θέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ετοιμάζεται να καθιερώσει το μότο «κάθε ΠΑΣΟΚος να γυρίσει σπίτι του».

Επίσης, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο αυτό θα επιδιώξει την άμεση επιστροφή στην ενεργή πολιτική δράση τού ΚΙΝΑΛ και του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Άννας Διαμαντοπούλου και του Γιάννη Μανιάτη και του Γιώργου Φλωρίδη και όλων όσοι έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Στο δίλημμα που υπάρχει για το εάν πρέπει να επιστρέψει το ΚΙΝΑΛ στο όνομα ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε: «Όταν αναφέρομαι στην παράταξή μας λέω ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Προσωπικά ΠΑΣΟΚ είμαι. Στην εξέλιξη, όμως, της πολιτικής μας διαδρομής προστέθηκαν δυνάμεις του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, τις οποίες τιμώ. Είναι οι πολιτικοί που ενώθηκαν μαζί μας όταν όλοι έφευγαν. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου. Να γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Άρα δεν τίθεται δίλημμα ΠΑΣΟΚ, ή Κίνημα Αλλαγής σε καμία περίπτωση. Προχωράμε συνθετικά και πολλαπλασιαστικά».

Τέλος, για το θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για εσωκομματική αναδόμηση πριν το φθινόπωρο ο πρώην υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει πρωτοβουλίες: «Ήδη έχει αποφασιστεί ο Νοέμβριος και μην ξεχνάτε πως είμαστε στα μέσα Μαρτίου. Η χώρα αντιμετωπίζει μια σειρά από θέματα και προβλήματα απέναντι στα οποία η παράταξή μας ορισμένες φορές υστερεί σε σαφήνεια. Όπως έχετε δει, παίρνω διαρκώς πρωτοβουλίες κι έτσι θα συνεχίσω. Τώρα, αν ανάμεσα σε αυτές θα συμπεριλαμβάνεται και η επίσπευση των εκλογών, αυτό θα το δούμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα