ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Επιτέλους καταθέστε την επίσημη συμφωνία για το Σκοπιανό”

Ως προς το θέμα των Σκοπίων, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από το προεδρείο και την πλειοψηφία να προσκομίσουν το επίσημο κείμενο της συμφωνίας. Το επίσημο κείμενο της συμφωνίας ζήτησε να κατατεθεί στην Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι «κανείς δεν έχει υπόψη του ποια είναι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, εμείς έχουμε κρατήσει υπεύθυνη στάση για να δούμε το έγγραφο κείμενο και τα παραρτήματά του αν υπάρχουν κι ακόμα δεν το έχουμε δει».

Νωρίτερα  στην ομιλία του στην ολομέλεια ο κ. Λοβέρδος προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην ελπίζει ότι το Σκοπιανό «που εκ των πραγμάτων σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα, θα τους σώσει με την έννοια ότι οι πολίτες δεν θα πάρουν χαμπάρι τι ακριβώς εισηγείστε και ψηφίζετε με αυτό το νομοσχέδιο». Κι αυτό διότι, όπως είπε, η αντιπολίτευση θα φροντίσει «να χυθεί άπλετο φως στο σημερινό ανόμημά σας».

Νωρίτερα ο πρώην υπουργός επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο με αφορμή τα όσα είπε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.«Χθες, σ’ αυτή εδώ την αίθουσα, ο υπουργός των Οικονομικών σαν νεόκοπος Πόντιος Πιλάτος δεν είχε τίποτε περισσότερο να πει από το να ευχηθεί καλή τύχη, «Good luck» verbatim, στους επόμενους διαπραγματευτές των ελληνικών θέσεων. Από την ψευτομαγκιά του Go back, στην εγκαρτέρηση του Good luck». Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ως τη χειρότερη διακυβέρνηση μιας ετερόκλητης ομάδας δημαγωγών και λαϊκιστών, που βρίσκονται όμως σε αποδρομή και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία, την οποία όσο πιο πολύ σφίγγουν, τόσο περισσότερο φεύγει από τα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης