ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Μηδενική η απήχηση της Μαριλίζας”

Με πολύ προσεκτικό τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος απαξίωσε τη νέα υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τονίζοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι έχει μηδενική επιρροή στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Λοβέρδος είπε αναλυτικά: «Δεν μπορώ να παραβλέπω ότι η πολιτική επιρροή αυτής της διεύρυνσης είναι μηδενική. Θα μιλήσω για την κα Ξενογιαννακοπούλου. Εδώ έκανε διεύρυνση με πρόσωπο που εκτιμώ, που δεν θα μιλήσω σε βάρος της αλλά δεν έχει επιρροή στο χώρο της κεντροαριστεράς».

Σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες που έχει το Κίνημα να πάρει πίσω τους ψηφοφόρους που έχασε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λοβέρδος απάντησε:« Η απογοήτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η διάψευση οδηγεί έναν κόσμο δεν ξέρω πόσο, θα το δείξουν οι εκλογές σε επαναπατρισμό. Εμείς έχουμε στόχο αυτούς τους ανθρώπους να τους πείσουμε να μας ψηφίσουν, αφού δεν θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δεδομένο δημοσκοπικά και πολιτικά. Αυτός είναι ένας στόχος ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, δεν επιτυγχάνεται με διπλές γραμμές. Επιτυγχάνεται με μια σαφήνεια πολιτική με ευθύ πολιτικό λόγο, πολιτικό λόγο αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικό λόγο ίσων αποστάσεων ή οτιδήποτε άλλο».

Να τονιστεί ότι ο κ. Λοβέρδος στην κυβέρνηση Παπανδρέου είχε αντικαταστήσει την κ. Ξενογιαννακοπούλου στο υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε επίσης