Λούντγκβιστ: «Ήρθα για φαντασία» (κι ο Αλεξανδρόπουλος θα παίζει στην… φαντασία του)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σουηδός Ραμόν Λούντγκβιστ για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε… φαντασία στο γήπεδο. Μακάρι. Έστω και δανεικός, μακάρι να προσφέρει φαντασία και αυτός, αλλά κι ο Βραζιλιάνος Βιτάλ, που κι αυτός είναι φαντεζί παίκτης.

Οι δηλώσεις του Λούντγκβιστ: «Είμαι ενθουσιασμένος. Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα. Γενικά όμως είμαι fit και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δείξω με την δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο έμπρακτα αυτά που μπορώ. Θέλω να… προσφέρω φαντασία».

Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και χρειάζεται καλούς παίκτες για να πρωταγωνιστήσει. Αλλού είναι το θέμα: όταν έρθει κι ο Βραζιλιάνος, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στα χαφ ένα κάρο παίκτης. Τον Αλεξανδρόπουλο τον υπολογίζει ή όχι;

Μιλάμε για την σούπερ ταλεντάρα, που πέρυσι ήταν μακράν ο κορυφαίος. Κι αν δεν τον θέλει ο Ιβάν, ας τον δώσει δανεικό. Έτσι κι αλλιώς γεμάτος είναι εκεί. Με Βιγιαφάνες, Κουρμπέλη, Πέρεθ, Μαουρίτσιο, μπορεί να ξεχνάω και κανέναν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα