Λουτσέσκου: Γκρινιάζει, μιζεριάζει, ακόμα και για τον κορονωϊό! Έξις δευτέρα φύσις…

Η Αλ Χιλάλ αποκλείστηκε από το Champions League της Ασίας, επειδή ξέμεινε από παίκτες γιατί οι περισσόυεροι προσβλήθηκαν από κορονωϊό, αλλά ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτέσκου είναι, πλέον, “ένα” με την γκρίνια. Έτσι έχει μάθει τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Στη γκίνια και τη μιζέρια και την κακομοιριά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχωσε στους διοργανωτές για την απόφασή τους, λέγοντας ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο αποκλεισμός της Αλ Χιλάλ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες.

Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα