Λουτσέσκου: «Νίκησε ο πιο έξυπνος…»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός απέναντι στην ομάδα του, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» εμφανίστηκε πιο έξυπνος στο ντέρμπι και γι΄ αυτό νίκησε.

«Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι, ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός. Αφού καταφέραμε να κερδίσουμε, κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα για το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε περάσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών», σχολίασε.

O Ρουμάνος προπονητής των “ασπρόμαυρων” της Θεσσαλονίκης μίλησε ακόμα για:

Το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: «Δεν με προβληματίζει. Αυτή είναι η δύναμή τους, είχαμε καλό πνεύμα και δεν τους αφήσαμε να τελειώσουν τις φάσεις. Δείξαμε δυνατή νοοτροπία, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι».

Το -2 στη βαθμολογία που καλύφθηκε: «Είναι πολύ σημαντικό, επειδή ξέραμε ότι κάθε λάθος μπορεί να μας κόστιζε στην προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Συζητήσαμε και είπαμε ότι είχαμε μόνο ένα αποτέλεσμα για σήμερα, τη νίκη. Αυτό που κερδίσαμε είναι μόνο τρεις πόντους. Ψυχολογικά, κερδίσαμε πολλά. Σε αυτά τα παιχνίδια δείχνεις πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου και πόσο θέλεις το παιχνίδι».

Το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα: «Να παίρνουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Είναι πολύ μακρινό το γεγονός, είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Σαν συναισθήματα είναι όλα έντονα».

Το αν νίκησε η καλύτερη ή η πιο τυχερή ομάδα: «Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, το είπα. Στο τέλος κέρδισε η πιο έξυπνη ομάδα. Πίεσε ο Ολυμπιακός, δεν μας άφησε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε και προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στο μισό του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με μπαλιές να έρθει στο δικό μας. Στην αρχή του δεύτερου μέρους σκοράραμε. Πείτε το με την τύχη, με το πνεύμα μας, κερδίσαμε».

Την απόδοση του Πασχαλάκη: «Και οι αμυντικοί μας χαφ έκαναν πολύ καλή δουλειά, αλλά και ο Μπίσεσβαρ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες ατομικά. Κι αυτοί που υστέρησαν, πάλεψαν πολύ για τη νίκη. Τον αγαπώ τον Πασχαλάκη και το ξέρει».

Διαβάστε επίσης