Λουτσέσκου: «Προσέγγιση μικρής ομάδας από την ΑΕΚ»

Ο Λουτσέσκου δεν διστάζει να βγάζει τα συμπλέγματά του, ειδικά όταν απέναντί του έχει την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της Τούμπας, μίλησε για μικρή ΑΕΚ, η οποία πάντως στον αγωνιστικό χώρο παρά τις ελλείψεις της ήταν καλύτερη από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

Για την προσέγγιση του αγώνα από τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι η προσέγγιση ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Η προσέγγιση του αντιπάλου ήταν διαφορετική. Νομίζω ότι η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν μιας… μικρής ΑΕΚ. Δεν είδα κάποια διαφορά σε σχέση με ομάδες οι οποίες είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία. Δεν είδα να αμύνεται διαφορετικά σε σχέση με αυτές τις ομάδες, αλλά και στον τρόπο που αντιμετώπισε γενικά το παιχνίδι. Ήταν έκπληξη το γεγονός πως σπαταλούσαν χρόνο από την αρχή, έκαναν φάουλ συνέχεια για να σπάσει ο ρυθμός. Αν βάλουμε εκεί ένα γκολ, θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούν».

Για τη διαχείριση ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο α’ μέρος είχαμε την υπεροχή. Μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός προς το τέλος. Στο β’ μέρος είχαμε πολλές διακοπές και πολύ χαμηλότερο βαθμό. Επιμένω να λέω πως η πίεση είναι στην ΑΕΚ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα